Arama
Arama Sonuçları
Eriğin bu faydasını daha önce kimse duymadı
Yeşil erik hem tadıyla hem de sağladığı faydalarla sık sık tüketiliyor. Tam bir C vitamini deposu olarak bilinen yeşil erik, kalsiyum açısından da zengindir. Bu nedenle pek çok hastalığa da iyi geliyor. İşte detaylar…
Cevizin faydalarını biliyor musunuz? Ne kadar yenilmesi gerekiyor?
Ceviz, besin değerleri açısından lifler, vitaminler ve mineraller ile sağlıklı yağlar içerdiği için son yıllarda süper besin olarak tanımlanıyor. Cevizin faydaları nelerdir? Günde ne kadar ceviz tüketilmeli? Ceviz kilo vermede etkili mi? İşte ayrıntılar...
Yeşil eriğin faydaları neler? Yeşil eriğin zararları nedir?
Her duyduğumuzda ağzımızı sulandıran yeşil erik, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla beraber manavlarda yerini aldı. Severek tükettiğimiz reyonların gözde meyvesi olan yeşil eriğin faydaları da oldukça fazla. İşte, yeşil eriğin faydaları
Koşarak Kaç Kalori Harcarsınız? Koşu - Kalori Hesaplama
Koşu, hem sağlığımızı korumak hem de formumuzu korumak için popüler bir egzersiz yöntemidir. Ancak, ne kadar kalori yaktığımızı bilmek, egzersizin etkinliğini ve hedeflerimize ulaşma sürecini anlamamıza yardımcı olabilir. Koşu esnasında harcadığınız kalori miktarını belirlemek ise oldukça önemlidir. Bu noktada koşu kalori hesaplama devreye girer.
Köri neye iyi gelir? Körinin faydaları neler?
Dünyada Asya kıtasında bulunan, çok farklı dinleri ve dünyanın 7 harikasından biri olan taç mahal ile ünlü olan ülke Hindistan’ın dünya mutfaklarına ün edinen yerel lezzeti olarak bilinen köri, birçok baharatın karışımı olarak meydana gelmektedir. Bu ünlü lezzetlerden olan baharat türü Asya mutfaklarındaki yerinden sonra Avrupa mutfaklarında da kullanılan yaygın bir tat olarak yerini almıştır. Ayrıca ülkemizdeki Türk mutfağında da daha yeni yeni yer edinen bir lezzet olarak yaygın bir şekilde kullanılmaya yavaş yavaş başlamaktadır. Baharat severler tarafından çokça beğenilen ünlü bir tat haline gelmiştir. Bu meşhur baharat olan körinin faydaları nelerdir? Bu konu hakkında detaylı değineceğiz. Köri nasıl kullanılır, hangi hastalıkları önler? İşte tüm detaylar…
Akşam bu saatte yemek kilo verdiriyor
ABD'de yapılan bir araştırma kilo vermek için akşam yemeğinin saatinin kritik bir öneme sahip olduğunu ortaya çıkardı. Harvard Tıp Fakültesi’nde yapılan bir araştırma, akşam yemeğine oturulan saatin, kilo vermede kritik bir önemi olduğunu ortaya çıkardı.
Satranç oynamak zayıflatıyor
1984 yılında Anatoly Karpov, dünya şampiyonluğunu korumak için genç yetenek Garry Kasparov ile karşılaşır. 48 oyun süren maçın beş ayı boyunca Karpov, oturduğu yerde on kilo kaybeder.
Kastamonu'da ücretsiz diyetisyen hizmeti
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, Olukbaşı'nda bulunan Merkez 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nde Beslenme Danışmanlığı ve Diyet Polikliniği'nin hizmete başladığını duyurdu.
Zencefilin faydaları nelerdir? neye iyi gelir?
Zencefil, güçlü anti-inflamatuar özelliklere sahip eski bir baharattır. Dünyanın en çok bilinen ve hemen hemen her kültürde kullanılan zencefilin en önemli faydaları arasında bulantı ve ağrıyı hafifletme, osteoartriti tedavi etme, kanseri önleme, artrit tedavisi, solunum yollarını iyileştirme ve şişkinliği azaltma becerisi sayılabilir. Zencefilin faydalarından bazılarını sizler için detaylıca inceledik. İşte zencefilin faydaları...
Göbek Yağı Aldırma (Liposuction) Nedir?
Günümüzde, insanların fiziksel görünümlerine daha fazla önem vermeleriyle birlikte, vücut şekillendirme ve yağ alma işlemleri popüler hale gelmiştir.
O kadar da derin uykuda değil | Dinlenmenizi ve Sağlığınızı Çalan Gece Tehdidi
Milyonlarca kişi, ihtiyaç duydukları yedi ila sekiz saatlik iyi, dinlendirici gece uykusunu alamıyor. Çoğu zaman, onları sağlık için gerekli olan bu şeyden mahrum eden suçlu, uyku apnesidir.
Kilo Vermenin Kolay Yolları
Hepimiz fazla kilolarımızdan kısa sürede kurtulmak istiyoruz ve bunun için kilo vermenin kolay yolları var mıdır diye düşünüyoruz. Bugün hayatımızda küçük değişikliklerle kilo vermemize yardımcı olacak bazı tavsiyeler ile geldim. Bakalım kolay kilo vermenin yolu nelerden geçiyor.
LİGHT ÜRÜNLER ZAYIFLATIR MI?
Light ürünler gerçekten sağlıklı mı? Light ürünler zayıflamaya yardımcı olur mu? Dr. Ayça Kaya, light ürünlerin kiloya ve zayıflamaya olan etkilerini tek tek anlattı.
Kekik çayı nasıl yapılır? Kekik çayının faydaları ve zararları nelerdir?
Faydalı antioksidan bileşenleri, zengin vitamin ve mineral içeriği ile yemeklere lezzet veren kekik, yaygın olarak çay formunda da tüketilir. Peki Kekik çayı nasıl yapılır, faydaları ve zararları nelerdir?
Yeşil çayın faydaları nedir ? yeşil çay nedir ?
yeşil çay nedir ? yeşil çayın faydaları nedir ? yeşil çay nedir ?
Beslenme bozuklukları neden olur ? beslenme bozukluğu sebepleri nelerdir ?
Beslenme, insanın hayatta kalması için birincil ihtiyaçtır. Yaşamak için yemek yememiz gerekiyor. Kilo kaybının şaşırtıcı ve aşırı olduğu durumlarda, örneğin aşırı kilo alımı gibi, hastaneye yatışlara yol açabilecek hayati tehlike ve tehlike vardır. Psikiyatrist Uzmanı. Dr. Tuba Erdoğan yeme bozuklukları hakkında bilgiler verdi.
Kilo neden alınır ? kilo alma sebebi nedir ?
Kilo neden alınır ? kilo almanın sebepleri ? kilo nasıl alırız ? neden kilo alıyoruz ?
Besin Değeri Yüksek Yiyecekler Nelerdir ?
Sağlıklı ve uzun bir yaşam için insan vücudu bazı besinlere ihtiyaç duyar. Bu besinler vücudumuzdaki sinir, sindirim, solunum, iskelet ve boşaltım benzer biçimde sistemlerin daha iyi çalışmasına destek verir. ABD’li bilim adamlarının yaptığı çalışmada 100 bin besinin ham maddesi araştırıldı ve 12 besinin diğer besinlere oranla, insan sağlığına faydasının daha fazla olduğu tespit edildi. Peki gıda değerleri yüksek yiyecekler neledir?
Limonlu Ilık Suyun İnanılmaz Faydası Bakın Ne
Bir ay boyunca limonlu ılık su tüketmenin faydaları nedir ? bir ay boyunca limonlu su tüketirsek ne olur ? Yapılan araştırmalarda en etkili antioksidan ve çözücü madde içeren limonu gmeşhurk tüketeceğimiz suyun içerisine ilave edip günde en az 1 litre tüketildiğinde insan sağlığına inanılmaz faydaları olduğu ortaya çıkarılmıştır. Özellikle bağırsak sorunlarına iyi geldiği ve yağ yakımını hızlandırır. Peki limon suyunun faydaları nedir? Bir ay süresince içilen limonlu ılık su bakın ne işe yarıyor?
Patlıcanın Faydaları Nelerdir ? Patlıcan Nelere İyi Gelir ?
Patlıcanın inanılmaz faydaları vardır. Nikotin bakımından oldukça zengin olan patlıcan hem de vücudun ihtiyacı olan nikotinin yüzde 80'ini rahatlıkla karşılar. Patlıcan saplarının çöpe atılmaması konusunda uzmanlar uyarıda bulunuyor. Özellikle basur hastalığında organik ilaç olarak önerilir. Haberin teferruatında patlıcana dair merak edilenleri bulabilirsiniz. Peki patlıcanın faydaları nelerdir? Patlıcan suyu ne işe yarar